ratna murniwati a.k.a periperi

By: ratna murniwati

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 30-Jul-2008 01:27 Email | Share | | Bookmark
PENGUMUMAN

SILA LAYARI LAMAN WEB INI UNTUK BERITA-BERITA TERKINI SAYA DAN JUGA KELUARGA. TERIMA KASIH...


Thursday, 17-Jul-2008 03:05 Email | Share | | Bookmark
kutip durian di kampung.

ni masa sblm pegi
abang sayang dah dpt dah durian
tu diaaaaa
View all 25 photos...
hari tu kami bercuti sakan. balik kampung di perak. dah lama pun tak balik sana. actually, mcm2 aktiviti kami buat kat kampung. termasuk la kutip durian ni. tapi durian ni kecik2 jer. dpt la dlm 30 bijik gitu. abang sayang takut kalau2 org kata, musim durian baru nak balik kampung. baru nampak muka. actually, kami tak tau pun masa kami balik tu tgh musim durian. kira rezeki kami la balik kg time gitu kan. hari2 abang sayang kenduri durian.


Tuesday, 8-Jul-2008 04:39 Email | Share | | Bookmark
rambut baru!!!

 
 
 
View all 9 photos...
nenek dah bising dah kata rambut izzah dah panjang. abang sayang pun dah rimas tgk rambut dia tu. jd kami bwk dia potong rambut. jadi..ini la rambut baru izzah. cerita selanjutnya ada di sini.





Monday, 30-Jun-2008 05:23 Email | Share | | Bookmark
BIG APPLE

tgh tunggu abah dia beli barang
 
 
View all 15 photos...
dah lama saya teringinkan big apple ni. dulu masa dok kuarters bole la pi midvalley beli big apple. tp skrg ni susah sikit la. so, smlm pegi low yatt plaza sbb abg sayang nak beli barang sikit. ternampak la big apple ni. apa lagi..... beli la. tp yg mkn lebihnya budak kecik sorang ni. 2 1/2 donut dia mkn tau. comot2 dia mkn.



Monday, 30-Jun-2008 03:49 Email | Share | | Bookmark
perasan jer izzah ni tau

 
 
 
View all 6 photos...
tak der kete tolak baby yg utk satu jer...ada yg utk kembar punya. jadi kami belikan gak utk dia. sbbnya, masa kami dok makan2 dia asyik dok ngomel jer nak ajak pi beli kete tolak ni. geram jer saya. mkn pun tak mau. bila dah balik kat umah punya abis perasan la dia main kete tolak baby doll tu. bagi baby minum susu la, tolak baby pi taman la....perasan..perasan...




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net